FEEST VOOR ONZE 80 PLUSSERS

Naar aloude traditie willen we onze 80 plussers weer eens verwennen  met een goede film, heerlijke koffie en lekker stuk taart.

Dit gaat door in de CM op zaterdag 9 november om 14 uur.

Deze heerlijke film met als titel " Het geheime dagboek van Hendrik Groen" gunt ons een kijkje in het WZC waar hij samen woont met André Van Duin. Knotsgekke situaties komen aan bod.

Inschrijven VOOR 30 oktober. Gratis voor onze 80 +, jonger dan 80 jaar betalen € 5, niet leden € 8

VAN HARTE WELKOM

VOORDRACHT & FILMVOORSTELLING

Beste Okra-lid,

Ons nooi u uit om Suid-Afrika op Vrydag 25 oktober om 14 uur in die CM te besoek.

Samen met Eugène Van Derdonck heten we je welkom met een lekker glas Suid-Afrikaanse wyn.

We doorkruisen het land van Oost naar West met een bezoek aan het Krugerspark, Swaziland en Drakensbergen. Ook staat het Tsisikamma natuurpark, de grote Karoo, Kaapstad en andere op het programma .

Na hierdie wonderlike en interessante vertoning sal almal tevrede huis toe gaan !

Deelname : € 5 ( koffie of rooibosthee + gebak )

Vooraf inschrijven is niet nodig .

ONGEBROKEN

Aangrijpende levenskroniek van een sterke vrouw

Op vrijdag 18 januari 2019 om 14.00 uur in Cm Sint Michiels Koningin Astridlaan 2 .

Hoeveel klappen kan je incasseren in een leven ? Hoe vaak kan je tot op het tandvlees gaan en weer recht krabbelen ? Word je dan niet bitter en chagrijnig ? Moet je altijd op de barricaden staan en grote geschiedenis schrijven om een sterke vrouw te zijn ?

De auteur Martine Nijsters vertelt over het bewogen leven van Marie afkomstig van Sint-Andries in het begin van de 20 ste eeuw.

Een ontspannende verhalennamiddag doorspekt met humor .

Info en inschrijven bij Wiske Verstappe 0472 69 90 74 of wiskeverstappe@live.be

Prijs 8 euro voor niet-leden/ 5 euro voor OKRA-leden .

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM !