PAASFEEST

WELKOM op ons paasfeest op woensdag 15 april 2020.

In ZOWE , Barrièrestraat, verwelkomen wij alle OKRA leden voor een ontspannende namiddag met Liedjes uit de Lage Landen. Een programma met grote kleinkunstmomenten van Miel Cools, Wim Sonneveld, Herman Van Veen, Willem Vermandere en andere klinkende namen. Wij genieten met volle teugen van muzikanten en woord, met een piano en twee stemmen.              GAAT NIET DOOR ! Coronavirus !!

Uitvoerders : Arnold Sercu en Bart Verhelle.

Deelnameprijs : € 7,50 (koffie + gebak + verrassing van de paashaas ).

Deuren open vanaf 13 uur.

Inschrijven noodzakelijk voor 9 april bij de teamleider.

STARTDAG 2020

Op woensdag 29 januari 2020 om 14.00 uur in de CM heffen wij het glas op het nieuwe jaar, op elkaar, op ons ..

Daarna vermaken wij onze leden met spel en amusement en verwennen wij iedereen met koffie of thee en een dessert-buffet om u tegen te zeggen.

Daarna nog tijd om bij te praten bij een pintje of andere drankje.

Daar het aantal plaatsen beperkt is, is snel inschrijven de boodschap en dit VOOR 19 januari 2020.

€ 7 voor deze gezellige, warme namiddag .

VAN HARTE WELKOM

KERSTFEEST

U wordt vriendelijk uitgenodigd op ons kerstfeest op vrijdag 27 december 2019 in Immaculata.

Welkom vanaf 13.30 uur .

Na het woordje van de voorzitter luisteren wij naar het Okra koor " Koraal" uit Loppem die ons een stemmige namiddag zal brengen met kerstliederen, mooie teksten en een ontspannend programma .

U krijgt ook heerlijke koffie met lekker gebak, een bescheiden kerstboompluk en bezoek uit het Hoge Noorden .

Voor dit vrolijk kerstfeest betaalt u slechts € 7

Inschrijven VOOR 20 december .

Wij ontvangen jou met open armen .

HERFSTFEEST

Hartelijk welkom op ons jaarlijks Herfstfeest die dit jaar doorgaat in ZOWE, Barrierestraat, Sint Michiels.

Wij starten om 13.30 uur en brengen een muzikale bingo met interactief spel, muziek en gekke personen.

Bijwerkingen : Kramp aan de lachspieren.

Voor de hele namiddag warmte, plezier, koffie en gebak betaalt u slechts € 7 en dit op WOENSDAG 30 oktober!!

TOT BINNENKORT

ZOMERFEEST

We bouwen op woensdag 17 juli 2019 een feestje om U tegen te zeggen met een aperitief, uitgebreid buffet van vlees, vis, groentjes, aardappelen, enz.     A volonté

De animatie wordt gebracht door het trio Heidi, Eddy en Gino die ons liedjes uit de jaren '70 en '80 zullen brengen.

Koffie en gebak horen er natuurlijk bij .

Deelnameprijs : € 30 ( alles inbegrepen , ook drank )

Plaats : School Immaculata Sint-Michiels

Start om 11.30 uur .

Inschrijven VOOR 29 juni bij voorzitter Wiske .

Iedereen van harte welkom. Zeg het voort .......

PAASFEEST

De lente is in het land, de vogeltjes zingen en wij vieren ons jaarlijks Paasfeest.

Op woensdag 10 april 2019 in Immaculata om 13.30 uur heten wij al onze leden van harte welkom .

Het wordt een muzikale namiddag voor elk wat wils met Nederlandstalige liedjes uit de tijd van toen en nu, schlagers, meezingers, luister-en dansmuziek gebracht door

DANNY EN MARLEEN

Deelnameprijs : € 8 ( koffie en taart inbegrepen )

Inschrijven VOOR 2 APRIL bij teamleider Wiske Verstappe

Misschien komt de paashaas op bezoek !

STARTDAG

Welkom op onze startdag 2019 die dit jaar doorgaat in de CM te Sint-Michiels en dit op woensdag 30 januari .

Wij verwelkomen jou met een glaasje bubbels, krijgen het bezoek van drie verdwaalde wijzen, genieten van koffie met rijkelijk dessertbuffet en zetten sommige bestuursleden in de bloemetjes.

Het feest start om 14.00 uur en iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.

Deelnameprijs : € 6 voor een hele namiddag gezelligheid en plezier

Inschrijven VOOR 19 januari 2019 bij Teamleider Wiske Verstappe  Info en telefoon : 04 72 69 90 74

Een prettige namiddag gewenst !