ZOMERFEEST

We bouwen op woensdag 17 juli 2019 een feestje om U tegen te zeggen met een aperitief, uitgebreid buffet van vlees, vis, groentjes, aardappelen, enz.     A volonté

De animatie wordt gebracht door het trio Heidi, Eddy en Gino die ons liedjes uit de jaren '70 en '80 zullen brengen.

Koffie en gebak horen er natuurlijk bij .

Deelnameprijs : € 30 ( alles inbegrepen , ook drank )

Plaats : School Immaculata Sint-Michiels

Start om 11.30 uur .

Inschrijven VOOR 29 juni bij voorzitter Wiske .

Iedereen van harte welkom. Zeg het voort .......

PAASFEEST

De lente is in het land, de vogeltjes zingen en wij vieren ons jaarlijks Paasfeest.

Op woensdag 10 april 2019 in Immaculata om 13.30 uur heten wij al onze leden van harte welkom .

Het wordt een muzikale namiddag voor elk wat wils met Nederlandstalige liedjes uit de tijd van toen en nu, schlagers, meezingers, luister-en dansmuziek gebracht door

DANNY EN MARLEEN

Deelnameprijs : € 8 ( koffie en taart inbegrepen )

Inschrijven VOOR 2 APRIL bij teamleider Wiske Verstappe

Misschien komt de paashaas op bezoek !

STARTDAG

Welkom op onze startdag 2019 die dit jaar doorgaat in de CM te Sint-Michiels en dit op woensdag 30 januari .

Wij verwelkomen jou met een glaasje bubbels, krijgen het bezoek van drie verdwaalde wijzen, genieten van koffie met rijkelijk dessertbuffet en zetten sommige bestuursleden in de bloemetjes.

Het feest start om 14.00 uur en iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.

Deelnameprijs : € 6 voor een hele namiddag gezelligheid en plezier

Inschrijven VOOR 19 januari 2019 bij Teamleider Wiske Verstappe  Info en telefoon : 04 72 69 90 74

Een prettige namiddag gewenst !