ACTIVITEITEN

FEESTEN

Bruggelingen zijn nauw verbonden geweest met de Bourgondiërs, die nogal van feesten hielden.Dat feesten is de Bruggelingen,dus ook OKRA bijgebleven.

De voorstelling van ons jaarprogramma:

Wij vieren : STARTDAG /NIEUWJAARSFEEST - PAASFEEST-ZOMERFEEST--SENIORENFEEST/HERFSTFEEST-KERSTFEEST.

REIZEN

Het aantal deelnemers en deelneemsters groeit nog steeds.Voor deze reizen gaan we terug samenwerken met OKRA Sint-Willibrord.

VOORDRACHTEN

We kiezen dan uit onderwerpen die nauw aansluiten bij de leefwereld van de leden of die gewoon ontspannend zijn. Deze voordrachten gaat telkens door in het CM Ontmoetingscentrum Kon.Astridlaan 2 en worden gegeven een vrijdag van de maanden Februari-Maart-Oktober-November.

KAARTNAMIDDAGEN = ONTMOETINGSNAMIDDAGEN

Iedere woensdagnamiddag( behalve op feestdagen), het hele jaar door,kan men met vrienden en kennissen een kaartje leggen. Manillen is wel het hoofdspel, maar ook andere kaartspelen kunnen aan bod komen.

CREA NAMIDDAGEN

Hobbyclub uit de startblokken

Iedere woensdagnamiddag kan men komen breien, naaien, borduren, haken, enz...Op vraag van velen wordt er nu ook iedere maand iets concreets gemaakt. Voor het materiaal zorgen wijzelf. Voor de gemaakte kosten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

TURNEN

Wie jong en fit wil blijven kan aan een gepensioneerdenritme komen turnen.Iedere donderdag van 14 uur tot 14,30 uur in de benedenzaal van het CM lokaal.

FIETSTOCHTEN

Vanaf de eerste maandag van april tot einde september organiseren we iedere maandag van 13,30 tot 17,30 een fietstocht langs prachtige,goedlopende,verkeersarme wegen.We fietsen telkens ongeveer 30 km met halverwege een stop in één of andere afspanning.

WANDELEN

Met onze wandelclub is de bedoeling een 4 tal wandelingen per jaar te organiseren en mogelijks aan te sluiten bij de Regio en provenciale wandelingen.

OKRA Zorgwerking

We willen ook aandacht besteden aan onze vrienden die in het Woon-en zorgcentrum"Ten Boomgaarde"verblijven.

SENIORENKOOR " AVONDGALMEN "

Houd je van plezier maken ? Zing je graag ? Kom er dan bij ! Ons koor oefent twee à driemaal per maand op dinsdagmorgen. We luisteren regelmatig eucharistievieringen op , en verzorgen animatie in rusthuizen.

PETANQUE

Vanaf de maand april spelen we de vrijdagnamiddag van 14 uur tot ongeveer 16,30 uur op de velden achter het Woon-en Zorgcentrum "Ten Boomgaarde".Wij zijn dringend op zoek naar geïnteresseerden.

DANSEN

Lijndansen is aanstekelijk,  je kunt er niet genoeg van krijgen. Welnu, we hebben voor de liefhebbers een heerlijke namiddag lijndans in petto. Trage nummers, vlugge deuntjes en het echte up tempowerk, alles komt aan bod !

Donderdagnamiddag na het turnen en dit vanaf 15 uur tot 16.30 uur.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM